Címkék

Fészbuk

Karakter 2 - Dongó

2010.09.21. 20:25 egy másik hallgató

Általános információk: átlagos testalkat, átlagos magasság, Jennifer Lopezt megszégyenítő popó. Nem vicc, tényleg árnyékot vet a hölgyek többségére. 8 csigolyája hiányzik, ez kölcsönzi neki a jellegzetes amőba mozgást. Ezt minden ismerőse tudja, ő mégis tagad és lúdtalpra hivatkozik. Hajára kínosan ügyel, Dragonball fanatizmusát le sem tagadhatná.

Különös ismertetőjelek: állítása szerint allergiás a darázscsípésre, bár ezt semmi nem támasztja alá (neki meg ugye nem hisszük el), valószínüleg kicsit bolond és nem meri beismerni, hogy igazából a gonosz szellemektől fél, akik a darazsakban laknak. Ha egy kávé mellet szitkozódó/szellemeket kergető emberrel találkoztok, az valószínüleg ő lesz. Merthogy rendszeresen zaccból főzött víz ízű kávéval     szolgálják ki, bár lehet hogy ezt is csak képzeli.

Első találkozásunk Dongóval a gólyatáborban történt, történetesen egy szobában laktunk. A gólyatábor az gólyatábor, nekünk pedig hiányosak az emlékeink, ezért szigorúan csak azt mondjuk el, amire tisztán emlékszünk. Az első igazi emlék róla, mikor a Tisza-parton ülve iszogattunk. Dongó közölte, hogy éhes és visszament az összkomfortos szobánkba kajáért. Látszólag üres kézzel tért vissza, de ez tényleg csak a látszat volt, boldogan előkapot a farzsebéből 3 egész darab csokiskekszet. Mindezt alufóliába egyessével becsomagolva. Mikor megkérdeztük, hogy "Ez mi?!?!?!?", buta tekintetünket látva elárulta, hogy nem szeret cipekedni, meg amúgy is lúdtalpa van. Most, hogy már ismerem, megértem a helyzetét. Ha 8 csigolyával kevesebbel tengetném napjaimat, lehet én sem szeretnék. Meg amúgyis, állítása szerinte a kekszeket a barátnője csomagolta. Azóta arra is rájöttünk, hogy nem eszik meg akármit. Bár ez akkor nem tűnt fel, mikor repetáért kuncsorgott a spagettifőzelékből. Mikor rájött, hoyg zárt kapukat dönget, bosszúsan az asztalra csapott, majd jellegzetes amőboid mozgással távozott a színről.

 

Szólj hozzá!

Címkék: karakterek

A bejegyzés trackback címe:

https://azemberanatomiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr412313380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása