Címkék

Fészbuk

A nap filmje 2010.09.21

2010.09.21. 15:50 egy másik hallgató

 

 

Sunshine, 2007 talán egyik legkülönlegesebb és legszebb filmje, melyet a Trainspotting-ból jól ismert Danny Boyle rendezett, az Underworld  tökéletesen illesztkedő aláfestő zenéjével. Ritkán rebegtethetjük szemredőinket ilyen nagy szabású művészeti alkotáson. Ennek legfőbb oka, hogy az ilyen film érdeklődési köre egy (subkulturális) dióhéjba szorult intelektuális kisebbség (csak úgy mint szerkeztőségünk mind a két egész tagja) és ugye mint a kisebbséggel általában lenni szokott (mind hazánkban és mind az Óperenciás tengeren túl, ahol a kurtafarkú malac túr) a mi véleményünk csak az ilyen oldalakon válik halhatóvá.

Látványra és ezzel együtt hangulatra a film 9,0 pontot kap, a történet csak 5,0 pontot érdemel, mert ugyan sci-fi-ről beszélünk de azért a vigyük a naphoz a föld összes robbanótöltetét majd ott ezt mind injekciózzuk a csillag közepébe, hogy ennek felrobbantásával újabb magfuziot hajtsunk végbe ,kicsit szemen szedett hazugság.

Így összesen 7,0 kerek pontot ítélünk.

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://azemberanatomiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr722312736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása