Címkék

Fészbuk

A nap filmje 2010.09.22.

2010.09.22. 15:57 egy másik hallgató

 

Már régóta próbálnak megvesztegetni minket olyan filmekkel, mint pl a Scary movie, értelmetlen és buta parodiákkal, melyeket igazából 10 éven aluliaknak terveztek. Vagy Mizsének.

A Zombieland végre sikeresen megalkotta a horror és vigjáték tökéletes ötvözetét.

A film elején egy olyan világban találjuk magunkat, melyet elárasztottak a zombik és a túlélők száma minimálisra csökkent. Főhősünk egy ifjú szűz, aki első ránézésre elég töketlennek tűnik, de különös szabályainak (melyeket a film elején részben megismerünk) köszönhetően mégis él.

Humor: 9 pont (annak aki bírja a szarkazmust, egyébként csak 7)

Horror: 7 pont, de csak mert félünk a sötétben rejtőző zombiktól (minden este benézünk az ágy alá lefekvés előtt, nehogy bokán harapjon valaki)

8 AEA pontot kap.

Egyébként a film legfőbb morális mondanivalója, hogy aki zombik elől menekül autával, sose felejtse el bekötni a biztosnági övét, az élete múlhat rajta. (Ezt a fontos elvet követjük mi is.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: film

A bejegyzés trackback címe:

https://azemberanatomiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr1002315503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása