Címkék

Fészbuk

Karakter 1 - Mizse

2010.09.20. 18:19 egy hallgatò

Àltalános információk: Zömök testfelépítés (sportolói múltra utal, ma ez kimerül a söröskorsó emelgetéségben, valamint a kocsmai vendégek terrorizálásában),macsó haj, ami drótkefeként is funkcionál --> visszamaradott hajápolási kultúrára utal. Alkalmi ruházat indokolatlanul gyakori viselete(Armani ing), vadkan tekintet (pláne ha szúrja az orrát a formalin)

Ezen felül amit érdemes még tudni: hívhatnánk Atlasznak is( ld. görög mitológia), a gyengébbek kedvéért: a világ összes porblémája a mi Mizsénk vállát nyomja.

VIGYÁZAT: Mizse tulajdonát, barátnőit, kiszemeltjét babrálni nem javasolt, a következmények a könnyebb sérülésektől az egészen komoly gerincbántalmakig terjethetnek. ("kettétörlek, mint egy ropit")

És akkor egy szép történet: Mizse külföldön nyaralt a barátaival, ahol az egyik estét a kedves vendéglátó ismerőseivel töltötték. Ezzel az egyetlen probléma, hogy idegen nyelveken nem mindig alkalmazza a jól bevált nyeltvatni formulákat. A történet onanntól érdekes, miután mindenki elfogyaszott egy jó sok alkoholt, és Mizse nyelve megeredt. Eddig sem ácsorgott a sarokban szótlanul, de az elfogyasztott alkohol hatására hirtelen  zsonglőrködni kezdett a szavakkal. Az este folyamán sikerült elcsíptni néhány gyöngyszemet, most csak egyet emelnék ki:

Hősünk jó magyarhoz híven a vendégszerető házigazdát alakította egy olyan ember házában, akit 5 perce ismert. Bár ezzel semmi gond nem volt, szimpatikus volt mindenki mindenkinek. Lecsúszott pár kör az itthonról kicsempészett hungaricumokból (ukrán vodka), majd mikor legközelebb kiürültek a poharak, Mizse úgy érezte, rajta a sor, most megmutatja, milyen fából faragták, körbekérdezett, kinek tölthet még. Udvarias gyerek a mi Mizsénk, csak kicsit elmérte magát, és a következő kérdés hangzott el: "Do you want to cum?" Gyerekek, akinek nem világos a mondat jelentése, házi feladat utánanézni, angoltanárt, anyukát, apukát megkérdezni. A megoldást az oldal nyelvi színvonalának megtartása végett nem tesszük közzé, ellenben hasonló okosságok mehetnek commentbe.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: karakterek

A bejegyzés trackback címe:

https://azemberanatomiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr112310503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása