Címkék

Fészbuk

Karakter 3-4 - Foxy és Z

2010.09.22. 20:16 egy hallgatò

Karakter 3 - Foxy

Általános információk: Emberünkön sok éves élsprotolói múlt nyomait fedezhetjük fel, teste már-már az abszolút etalon Dávid-szoborra hajaz. Csontozatáról ugyanez nem mondható el, egy nekem tökéletes, számára kevésbé szép elmékű estén megmutatta, hogy az ő csontjai igenis porhanyósak. És tényleg, de erről majd később.

Különös ismertetőjelek: Hol is kezdjem? Ha láttatok embert húzóra 3 deci Jägermeister-t elfogyasztani, az valószínüleg ő volt. Egy darabig nagyon jól bírja, egy idő után meg nagyon nem, de ezt ez általában elfelejti. Olyankor meg jönnek a csúnyábbnál csúnyább dolgok. Nem véletlen, hogy a róka angol nevét kapta. (Nem kötözködni, hogy a róka az fox...) Néha elég furcsa hangok hagyják el a száját beszéd címén, az első találkozás alkalmával lehet, hogy problémáid lesznek az általa használt nyelv megértésével. Pár év ismerettség után meg hozzászoksz. A szeme rendszerint olyan piros, mint egy jól nevelt ívhegesztő munkásnak. Azt mondja, allergia, de szerintem otthon non-stop hegeszt otthon. Ezek mellett a fantasztikus és rendkívül hasznos tulajdonságok mellett van még egy nagy érteme: ő az évfolyamelső. Az meg azért teljesítmény. Nagy tapsot neki otthonról, riszpekt Foxy.

 

Karakter 4 - Z

Àltalános információ: Aszott és aprócsaka testtéhez boldog tulajdonosa, rosszabb pillanataiban még Gollamra is hasonlít. Ilyenkor szeme alatt jellegzetes táskákat vehet észre a figyelmes megfigyelő. Bár ha jobban belegondolok, nem is kell annyira szemfülesnek lenni, az említett táskák mérete a hátizsákoméval vetekszik. A 40 literessel. Namármost, az említett külső jegyeknek 2 oka lehet. Az egyik, hogy éjt nappallá téve tanul, bár ennél valószínűbb, hogy a túlzásba vitt játék viseli meg nap mint nap. Merthogy Z kőkemény WOW-függő. Nem tudom ki mennyire művelt ilyen téren, egy interneten játszható szerepjátékról van szó, ami felér egy alternatív valósággal. Erősen addiktív, és elég sok időt elvesz az ember életéből. Tudom miről beszélek, én is függő voltam, de szerencsére még időben abbahagytam. 3 éve tiszta vagyok.

Különös ismertetöjelek: Van egy aranyos napszemüvege, amit előszeretettel visel. Mikor rajta van, nyaktól felfelé simán beférne a Men in black című sikerfilmbe, akár a főszerepért is jó esélyekkel indulhatna. Gondolnátok vagy nem, innen jött a "Z" név.Annak ellenére, hogy a játékban nagy nőcsábász hírében áll, ott szerzett tapasztalatait a való életben ritkán tudja kamatoztatni. Ja, és csak hogy önmagamhoz hű maradjak, és ez az iromány is (viszonyleg) polkorrekt legyen, el kell mondanom, hogy nem még nem ment teljesen agyára a játék, eddig jól teljesített a Roxfortban. Na mindegy, lesz ez még így se.

 

És akkor egy szép történet legújabb szereplőinkről. Egy történet abszintról, az azt követő 1-1es vodkanarancsról, de ami a legfontosabb: egy történet az igaz barátságról. Na jó, ez az utolsó tagmondat elég rendesen túl (lett mondva) a barátságon, ha értitek mire gondolok. De ha nem, az sem baj.

Egyszer régen, amikor még volt időnk a jó hírnévnek örvendő Ibolya presszóba járni heti rendszerességgel, akkor esett meg a most következő történet. (Természetesen én akkor sem voltam ott, már abban a félévben is reggeltől estig tanultam, csak hallottam erről az estéről). Ezen az estén Foxy kitalálta, hogy mi lenne, ha mindenki abszintozna. Na hát ebből az lett, hogy mindenkinek volt annyi esze, hogy nemet mondjon, kivéve Z-nek. (Tegyük hozzá, hogy akkoriban még ő is fogyasztott, ahogy illik.) Az első 2-3 kör még lazán lecsúszott, de mikor Foxy hozta volna a 4. kört, Z feladta a harcot. A társaság többi része addig könyörgött neki, hogy igyon még egy utolsót, amíg bele nem ment, egy feltétellel. Alkoholmentes kísérőt, de azonnal. Egy kedves barátom (egy későbbi bejegyzésben rá is kitérek) kapva kapott az alkalmon, és hozott is egy 1-1es vodkanarancsot. Z-nek persze fogalma sem volt, hogy mi készül ellen. Abszint le, 1-1es vodkanarancs rá, villany szintén le. Mármint Z fejében. És akkor most jöjjön a beígért igaz barátság: annak ellenére, hogy Foxy-t is megviselte az este, mégis úgy döntött, hogy ő bizony hazaviszi Z-t. Azt tudni kell, hogy Foxy és Z egymástól elég messze laknak, sőt, az Ibolyától is. Foxy mégsem agyalt a távolságon, a hátára kapta/húzta maga után Z-t, és írány Z lakása. Aztán meg hazasétált, csak hogy pörögjön a kilóméteróra. Egy későbbi találkozásunkkor mesélte, hogy fél úton Z-hez rájött a megoldásra: ha énekelt neki, hű és kissé megfáradt barátja vakon követte. Viszont mikor abbahagyta, összeesett.

4 komment

Címkék: karakterek

A bejegyzés trackback címe:

https://azemberanatomiaja.blog.hu/api/trackback/id/tr982316203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koló 2010.09.22. 22:29:35

Halljátok ez istentelen beteg lett de rohadt jó:D

egy hallgatò 2010.09.22. 23:46:42

teljesen titkos minden. és nem nevesítünk senkit. köszi
süti beállítások módosítása